Een week bezoek! - Reisverslag uit Le Barcarès, Frankrijk van Marieke Vording - WaarBenJij.nu Een week bezoek! - Reisverslag uit Le Barcarès, Frankrijk van Marieke Vording - WaarBenJij.nu

Een week bezoek!

Blijf op de hoogte en volg Marieke

24 Juli 2012 | Frankrijk, Le Barcarès

Een kaartje doet je deugt, zo merk je dat mensen aan je denken, een brief ga je even voor zitten met een drankje en een koekje, een telefoontje geniet je van en vindt je fijn om iemands stem even te horen... Maar bezoek is alsof er even, heel even geen afstand is.

Vorige week kwam goeie vriend Jeffrey hier aan, tijdens het weerzien klom ik even in zijn afgeslankte lichaam en gaf ik hem een dikke knuffel. Wat had ik me hierop verheugt!!

Als vanouds, alsof we niet anders deden, zaten we een uurtje later de beloofde stokbrood met soep te eten. Alsof we niks anders doen als kamperen!! Het ouderwets dom lullen, de gigantische lol die we hebben gehad geven me energie! Het is fijn om die afstand even niet meer te voelen.

Even leek het afgelopen week op vakantie... De wisselingen van gasten waren nihil en ik had s´middags heerlijk de tijd om leuke dingen te doen. Lekker uit eten, naar de markt, strand, gezellig kletsen, genoten van een fantastische band BOOOZZZ die tijdens een kleine Frankrijk tour hier v kwamen optreden en waarvan de "Efter Perty" tot 6 uur sóchtends duurde ... Het leek in deze week met Jeffrey allemaal maar te kunnen!

Dit werk vind ik onwijs leuk, maar de mensen van thuis laten zien wat ik hier zo leuk aan vindt, vind ik nog leuker! Jeffrey genoot heerlijk van de zon, wanneer ik aan het werk was, en zodra ik klaar was vertrokken we richting dorp, naar het strand of om wat te eten...

Een hele dag vrij zat er niet in, maar toch was het vorige week donderdag mogelijk om s'middags vrij te nemen. En dit gaf ons de mogelijkheid om er even lekker uit te gaan. De bus werd gepakt en reden naar Perpignan, een heerlijke stad voor een middagje en wat nog fijner was, was de gigantische sales.. Hmm we love shopping:P

Buiten het bezoek, gaat het hier allemaal op rolletjes, gasten zijn tevreden, het weer is nog niet slecht geweest en zolang de kindertjes kunnen zwemmen is het voor hen ook feest!

Ik vind het nog steeds fijn om hier te zijn en ben blij op deze camping te mogen werken! Het is werkelijk een feest, iedere dag weer..

Dit was het weer voor nu!

Gros bisous,

Marieke

• 06 Augustus 2012 - 16:06

Marion Rolloos:

Hoi Marieke, Wij gaan dit jaar weer naar Fayolan, jammer dat jij daar niet bent. Boy zit al vanaf april in zuid Frankrijk. Hij loopt stage bij Keycamp (Eurocamp). Hij zit volgens mij bij jou in de buurt.
    Hij is "beheerder" van mobilehomes van eurocamp op La Brasilia in Cannet Roussilion.
    Wij gaan hem daar eind augustus nog opzoeken.Hij heeft het enorm naar zijn zin. Hij heeft eerst meegeholpen opbouwen op verschillende campings langs de kust. En toen is hij naar Le soleil in argules gegaan en van daar naar beach garden in marseillan en toen naar la brasilia.
    lieve groet van ons, Robert, Lennaert en Marion Rolloos

Tags: Jeffrey Norg